Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεραφείμ: «Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων

Μια από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ ήταν αυτή που εξαπέλυσε ο Μητροπολί...







Μια από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ ήταν αυτή που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. 

Ο Σεραφείμ Πειραιώς και πρέπει αυτό να το τονίσουμε δεν είναι αρνητής ούτε της πανδημίας, ούτε των εμβολίων και από την πρώτη στιγμή κατακεραυνώνει όσους κρατούν αντιεπιστημονική στάση με προκάλυμμά την Πίστη μας.


Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε:


«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».

Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.