Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη δόση και οι υποστηρικτές του τον αποδοκίμασαν...!!! ΒΙΝΤΕΟ

«Μη! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!», φώναζε το πλήθος στον Τραμπ, όταν ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει κάνει την τρίτη δόση Έντονες αποδοκιμασίες από υποσ...







«Μη! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!», φώναζε το πλήθος στον Τραμπ, όταν ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει κάνει την τρίτη δόση

Έντονες αποδοκιμασίες από υποστηρικτές του δέχτηκε στο Ντάλας ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλατό της ζωντανής εκπομπής «Τhe History Tour», παραχωρώντας συνέντευξη στον πρώην παρουσιαστή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου «Fox News», Μπιλ Ο Ρέιλι.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο και εγώ είμαστε εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού», είπε ο Ο' Ρέιλι απευθυνόμενος στους Αμερικανούς που είχαν συγκεντρωθεί στο συνεδριασκό κέντρο «American Airlines Center».

«Έκανες την αναμνηστική δόση του εμβολίου;», ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

«Ναι», απάντησε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Μη! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!», άρχισε να φωνάζει το πλήθος κουνώντας το δάχτυλο ως αντίδραση στα λεγόμενα του Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εκφράσει την αντίθεσή του στη υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Επιπλέον, εδώ και αρκετούς μήνες απονέμει τα εύσημα στις παρασκευάστριες εταιρείες για τα εμβόλια που ανέπτυξαν στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

«Παρασκευάσαμε εμβόλια κατά του κορωνοϊού», είπε, λέγοντας στους υποστηρικτές του ότι η επιφυλακτικότητα για το εμβόλιο είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους οι πολιτικοί του αντίπαλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.