Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Από κόσκινο οι πορνογραφικές σελίδες για βίντεο που... ξέχασε

  Τι υποστήριξε στην απολογία του - Ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» υποστήριξε ότι είχε σταματήσει να ανεβάζει βίντεο από το 201...

 





Τι υποστήριξε στην απολογία του - Ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» υποστήριξε ότι είχε σταματήσει να ανεβάζει βίντεο από το 2019 - Η μήνυση της 42χρονης αφορά βίντεο που είναι ακόμα αναρτημένο στο ίντερνετ - Η αισχρή ανάρτησή του

Στο «μικροσκόπιο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν μπει όλες οι σελίδες με πορνογραφικό υλικό, στις οποίες ανέβαζε βίντεο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αναζητώντας και άλλα ντοκουμέντα από τη νοσηρή δράση του.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστές ιστοσελίδες πορνό, στις οποίες ο 58χρονος ανέβαζε υλικό μέχρι και πριν απο 7 μήνες.

Σε κάποια από τα βίντεο, μάλιστα, δεν δίσταζε να γράφει και χυδαία σχόλια, διαφημίζοντας έτσι το περιεχόμενό τους.

Ο ίδιος στην πρώτη του απολογία ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσε πως τα συγκεκριμένα βίντεο τα έχει κατεβάσει εδώ και 3 χρόνια κάτι που επανέλαβε και χθες μετά την κλήση για τη δεύτερη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του.

Σήμερα, ωστόσο, απολογούμενος για την τρίτη καταγγελία υποστήριξε πως είχε μεν σταματήσει να ανεβάζει «ροζ» βίντεο από το 2019, αλλά είχε ξεχάσει να κατεβάσει το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η 42χρονη καταγγέλλουσα.

Η μήνυση της 42χρονης αφορά βίντεο ερωτικού περιεχομένου το οποίο γυρίστηκε από το 2004 έως το 2006 και παραμένει μέχρι και σήμερα αναρτημένο στο διαδίκτυο, σε ελληνική σελίδα με οίκους ανοχής.

Μετά τις 3 μηνύσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 58χρονου παρουσιαστή, 4 ακόμη γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους στα επίμαχα βίντεο, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως τα θύματα είναι τουλάχιστον 9.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιούσε διάφορους τρόπους για να τις ξεγελά και να τις πείθει τελικά να συμμετέχουν στις ερωτικές σκηνές.

Στην περίπτωση της 42χρονης, ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο σημείο να της τάξει μέχρι και γάμο προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της ενώ σε μια άλλη κοπέλα υποσχόταν μια καριέρα στην τηλεόραση.

Η απολογία του για την 3η καταγγελία

Για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από πρώην σύντροφό του απολογήθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλάζοντας τους ισχυρισμούς του σε σύγκριση με τις πρώτες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρεται ότι παραδέχθηκε μεν ότι ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του. Ωστόσο υποστήριξε ότι… ξέχασε να το κατεβάσει επειδή ήταν πολύ παλιό και δεν θυμόταν ότι είχε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις αρχές πριν τα κατεβάσει», υποστήριξε ο Γιώργος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.