Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Δίπλα στο καλάσνικοφ μέσα στο μαντρί έκρυβε αρχαία νομίσματα και δαχτυλίδια

Έναν μικρό… αρχαιολογικό θησαυρό δίπλα από το καλάσνικοφ είχε στο μαντρί του ένας 59χρονος στην Κρήτη. Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το cretapo...







Έναν μικρό… αρχαιολογικό θησαυρό δίπλα από το καλάσνικοφ είχε στο μαντρί του ένας 59χρονος στην Κρήτη. Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το cretapost, έχει ήδη ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος του για αρχαιοκαπηλεία και οπλοκατοχή.

Ο 59χρονος από τη Μεσαρά αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Η ΕΛ.ΑΣ. -όπως αναφέρει το cretapost- είχε εδώ και καιρό πληροφορίες για την δράση του, με τους αστυνομικούς να τον έχουν θέσει υπό παρακολούθηση.

Τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι και στο μαντρί του και βρήκαν όπλα αλλά και αρχαία. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες, ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δύο κυνηγετικά όπλα, 257 σφαίρες, 2 πήλινοι αμφορείς, 31 κομμάτια αρχαίων αντικειμένων, 8 αρχαία νομίσματα, 2 αρχαία δαχτυλίδια, μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, μία ξιφολόγχη και ένα μαχαίρι.

Ήδη οι αρχαία θησαυροί έχουν αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να προσδιοριστεί η αρχαιολογική τους αξία.

Με πληροφορίες από cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.