Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΟΙ είναι πρώην και νυν δικοί του... Αρτέμης Σώρρας: «Καμία σχέση εμείς με Θεματοφύλακες» – Ανακοίνωση για τηλεπερσόνες και κινηματάκια

Ο Αρτέμης Σώρρας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του, μέσα από ανακοίνωση της Ελλήνων Συνέλευσις που ηγείται. Διαψεύδει κάθε σχέση με τους «Θ...







Ο Αρτέμης Σώρρας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του, μέσα από ανακοίνωση της Ελλήνων Συνέλευσις που ηγείται. Διαψεύδει κάθε σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» μετά τα γεγονότα στην Πιερία με την αρπαγή Γυμνασιάρχη…

H Eλλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος.» Έστω και αν μέλη της οργάνωσης που ηγείται εμφανίζονται και ως θεματοφύλακες. Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιούν τοπικά ΜΜΕ στην Πάτρα αναφέρεται:

“Για πολλοστή φορά τηλεπερσόνες που πλασάρονται ως δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των ιδιωτικών καταχρεωμένων στις τράπεζες καναλιών, χωρίς να κάνουν καμιά έρευνα, προσπαθούν να συνδέσουν την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρο της Αρτέμη Σώρρα με ευκαιριακά κινηματάκια «αγανακτισμένων» που τα παράγει και τα καθοδηγεί το ίδιο το καθεστώς.

Τελευταία προσπαθούν λυσσαλέα να συνδέσουν τα μορφώματα τύπου «θεματοφύλακες του συντάγματος» και παράνομα καταστήματα τύπου «υπουργείο θεραπειών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, διασπείροντας ψεύδη με σκοπό να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες.

Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον, και βεβαίως καταδικάζουμε απερίφραστα τις παράνομες τακτικές όλων αυτών των μορφωμάτων!

Ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι Ένας και Μοναδικός, απόλυτα σοβαρός και νόμιμος Οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες συστήσαμε τους αυτονόμους οργανισμούς μας με επίσημο ΑΦΜ, καταχωρημένους στο πρωτοδικείο και το ΓΕΜΗ.

Εκπροσωπούμαστε νόμιμα από τα διοικητικά μας συμβούλια με τα οποία θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να επικοινωνήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή για να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν και που μας αφορά, έγκυρα και με στοιχεία- Αυτό σημαίνει ρεπορτάζ! . Αντ αυτού κάνουν ψευτορεπορτάζ με εικασίες και ψεύδη χωρίς ποτέ να μας έχουν καλέσει να τοποθετηθούμε. Αυτό και μόνο δηλώνει δόλο! Καλούμε όσους το διαπράττουν να επανορθώσουν άμεσα και δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.