Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα καταδίωξη Ρομά τη νύχτα της Παρασκευής από τα Νότια Προάατια μέχρι την Κηφισιά...!!! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Νέο περιστατικό με καταδίωξη Ρομά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν η ομάδας ΔΙΑΣ έκανε σή...







Νέο περιστατικό με καταδίωξη Ρομά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν η ομάδας ΔΙΑΣ έκανε σήμα σε ένα μαύρο αγροτικό Νavara στα νότια προάστια. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, που η αστυνομία θεώρησε ύποπτους. Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα κι έτσι άρχισε η καταδίωξη.

Μια καταδίωξη που κράτησε για αρκετή ώρα, με τις δυνάμεις της Άμεσης Δράσης να ενισχύονται με περισσότερες ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι τρεις Ρομά για να καθυστερήσουν τους αστυνομικούς πετούσαν αντικείμενα στον δρόμο, με κίνδυνο τόσο για τις μοτοσικλέτες όσο και για τα περιπολικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η καταδίωξη ξεκίνησε από τα νότια προάστια και έφτασε μέχρι τη Γέφυρα Καλυφτάκη στην Εθνική Οδό. Για τους αστυνομικούς ήταν σαφές ότι οι Ρομά κατευθύνονταν σε κάποιον καταυλισμό προκειμένου να κρυφτούν, καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά ότι η αστυνομία προτιμά να μπαίνει στους καταυλισμούς με παρουσία εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κινητοποίηση ήταν τόσο μεγάλη που στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έφτασαν και ανώτεροι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ οι οποίοι έδιναν τις εντολές για την επιχείρηση.

Τελικά, οι Ρομά κατάφεραν και χάθηκαν με το αγροτικό τους μέσα στα στενά και εκτιμάται ότι κατέληξαν σε κάποιον καταυλισμό, πιθανότατα στο Μενίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.