Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε αυτοκίνητο Αστυνομικού που πήγαινε για Υπηρεσία στην Συγκέντρωση Ερντογάν βρέθηκε η βομβα...!!!

Εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισε η τουρκική αστυνομία κάτω από όχημα που ανήκει σε αστυνομικό ο οποίος είχε υπηρεσία σε συγκέντρωση του Ταγίπ Ε...







Εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισε η τουρκική αστυνομία κάτω από όχημα που ανήκει σε αστυνομικό ο οποίος είχε υπηρεσία σε συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το TRT Haber.

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από το προσωπικό όχημα του αστυνομικού βρέθηκε στο Μαρντίν, επαρχία στα νοτιοανατολικά, περίπου 200 χλμ μακριά από τη συγκέντρωση στη Σιίρτ, σύμφωνα με το Μέσο. Ο μηχανισμός εντοπίστηκε προτού ο αστυνομικός ταξιδέψει στην πόλη για τη συγκέντρωση του Τούρκου προέδρου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε αμέσως από ομάδα της τουρκικής αστυνομίας, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KARAR.

Αρμόδιοι αξιωματούχοι εξέτασαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και το αστυνομικό όχημα για δακτυλικά αποτυπώματα και φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.


Ο Ερντογάν στην ομιλία του είπε συγκεκριμένα: “Καθώς οι αποτυχίες της τρομοκρατικής οργάνωσης αυξάνονται, ποιος ξέρει τι άλλο, τι ομολογίες, τι προδοσία, τι είδους κακίες θα αποκαλυφθούν. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ανέφερε το TRT Haber.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.