Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεία: Μάζευε ελιές... είδε τους κλέφτες να «ανοίγουν» το σπίτι του και έπαιξε ξύλο μαζί τους...!!!

  Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή των Αμυγδαλιών στην Ηλεία. Οι δράστες προσπάθησαν να μπουν στο σπί...

 





Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή των Αμυγδαλιών στην Ηλεία. Οι δράστες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, καθώς είχε πάει να μαζέψει τις ελιές του. 

Όμως, δεν είχαν καταλάβει προφανώς ότι βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση και είχε οπτική επαφή με το σπίτι, με αποτέλεσμα να δει τους τέσσερις κλέφτες που πλησίαζαν.

Όταν τους αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει προς το σημείο. Οι κακοποιοί είχαν αφήσει έναν τσιλιαδόρο να παραφυλάει για παν ενδεχόμενο, προκειμένου να “αδειάσουν” το σπίτι με την ησυχία τους.

Όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης στο σπίτι, ο τσιλιαδόρος αιφνιδιάστηκε και πιάστηκαν στα χέρια. Όμως δεν μπορούσε να τα βγάλει εις πέρας μαζί του και έτσι επενέβησαν και οι συνεργοί του.

Oι δράστες χτύπησαν το θύμα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες είχαν προλάβει να αφαιρέσουν τόσο χρήματα όσο και κοσμήματα από το σπίτι, προτού φτάσει εκεί ο ιδιοκτήτης.

Πηγή πληροφοριών: ilialive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.