Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ... Οι Αμερικάνοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο «Χάρυ Τρούμαν» στην Ανατολική Μεσόγειο... Μπλόκο στα Ρωσοτουρκικά σχέδια!

Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αρχίσει η γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ, από την κοινοπραξία Exxon Mobil and Qatar P...







Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αρχίσει η γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ, από την κοινοπραξία Exxon Mobil and Qatar Petroleum

Το σκηνικό για την «τέλεια καταιγίδα» στην Ανατολική Μεσόγειο παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά καθώς όλα τα πιόνια μπαίνουν στη θέση τους.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, η υπουργός Ενέργειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νατάσα Πηλείδου, είπε ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αρχίσει η γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ, από την κοινοπραξία Exxon Mobil and Qatar Petroleum.

Τόνισε δε ότι είναι πολύ σημαντικό για την Κυπριακή Δημοκρατία να γνωρίζει την ακριβή ποσότητα φυσικού αερίου που υπάρχει στην αποκλειστική οικονομική της ζώνης.

Το βράδυ της Τρίτης το πανίσχυρο αεροπλανοφόρο Χάρυ Τρούμαν και η ομάδα μάχης που το συνοδεύει, μπήκαν στην Μεσόγειο πλέοντας στο στενό του Γιβραλτάρ, κατευθυνόμενο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στην Ανατολική Μεσόγειο…

Η κρίση στο εσωτερικό της Τουρκίας βαθαίνει καθώς η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται. Έφτασε την Τρίτη τις 16,26 λίρες ανα ευρώ και τις 14,39 ανα δολάριο.

Τούρκοι πολίτες έφτασαν στο σημείο να κλαίνε έξω από φούρνους για ένα καρβέλι ψωμί ενώ βουλευτής του κεμαλικού CHP όντας γιος πορτοκαλοπαραγωγού άδειασε ένα καφάσι πορτοκάλια στο βήμα της τουρκικής βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.