Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανοί δολοφόνησαν την αδερφή τους γιατί είχε «δυτικό τρόπο ζωής» … στην Γερμανία

Δύο Αφγανοί μουσουλμάνοι μετανάστες κατηγορούνται για τη φρικτή δολοφονία της αδερφής τους για τον «δυτικό τρόπο ζωής» της Nα περιμένετε πε...







Δύο Αφγανοί μουσουλμάνοι μετανάστες κατηγορούνται για τη φρικτή δολοφονία της αδερφής τους για τον «δυτικό τρόπο ζωής» της

Nα περιμένετε περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις σε δυτικές χώρες που κυριαρχούνται από παγκοσμιοποιητές πολιτικούς που έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στη μουσουλμανική μετανάστευση. Η Γερμανία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι δεν πρέπει να κάνουμε στη διαχείριση της μετανάστευσης. Και άλλες πολλές χώρες είναι παρόμοιες.

Πάρτε για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εγκλήματα τιμής στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά ένα επιβλητικό 81% τα τελευταία πέντε χρόνια. Περίοδος που συμπίπτει με την αύξηση της μετανάστευσης από τις μουσουλμανικές χώρες, και συνεχίζεται ακόμη μέσω παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών που διασχίζουν τη Μάγχη.

Όλοι σχεδόν είναι ευπρόσδεκτοι στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο και κανείς δεν ελέγχει αυτούς που μπαίνουν. Ακόμη και οι πιστοί των Ταλιμπάν και του Ισλαμικού Κράτους έχουν την ευκαιρία να έρθουν στη Δύση. Εν τω μεταξύ, λίγοι ηγέτες περιμένουν αφομοίωση από αυτούς τους μετανάστες, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι πεποιθήσεις τους. Πολλές γυναίκες και κορίτσια που προσπαθούν να αφομοιωθούν βρίσκονται σε μπελάδες. Ο Sayed H. και ο Seyed H. δολοφόνησαν την αδερφή τους.

Φυσικά, ορισμένοι άνδρες κάθε πολιτισμού και θρησκείας διαπράττουν βία κατά των γυναικών, αλλά το Ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που επιβάλλει την καταπίεση και τη βία κατά των γυναικών, με βάση την κατώτερη θέση των γυναικών.

«Οι άντρες είναι υπεύθυνοι για τις γυναίκες, επειδή ο Αλλάχ έκανε τον έναν να υπερέχει του άλλου και επειδή ξοδεύουν την περιουσία τους (για την υποστήριξη των γυναικών). Έτσι οι καλές γυναίκες είναι οι υπάκουες, που φυλάσσουν κρυφά αυτό που ο Αλλάχ έχει φυλάξει. Όσο για εκείνους από τους οποίους φοβάστε την εξέγερση, νουθετείτε τους και διώξτε τους σε κρεβάτια χωριστά και μαστιγώστε τους. Τότε, αν σε υπακούσουν, μην ψάχνεις τρόπο εναντίον τους». (Κοράνι 4:34)
……………..

Και πες στις πιστές γυναίκες να μειώσουν την όρασή τους και να φυλάξουν τα εσωτερικά τους μέρη και να μην εκθέσουν το στολίδι τους παρά μόνο αυτό που φαίνεται και να τυλίξουν [ένα μέρος] τα καλύμματά τους στο στήθος τους και να μην εκθέσουν το στολίδι τους παρά μόνο στους συζύγους τους, τους πατέρες τους. , οι πατέρες των συζύγων τους, οι γιοι τους, οι γιοι των συζύγων τους, οι αδερφοί τους, οι γιοι των αδερφών τους, οι γιοι των αδελφών τους, οι γυναίκες τους, ό,τι κατέχουν τα δεξιά τους χέρια, ή εκείνοι οι άνδρες συνοδοί που δεν έχουν σωματική επιθυμία ή τα παιδιά που είναι δεν γνωρίζει ακόμη τις ιδιωτικές πτυχές των γυναικών. Και ας μη χτυπούν τα πόδια τους για να γνωστοποιήσουν τι κρύβουν από τον στολισμό τους. Και στραφείτε στον Αλλάχ με μετάνοια, όλοι σας, ω πιστοί, για να πετύχετε. (Κοράνι 24:31)

¨Ω Προφήτη, πες στις γυναίκες σου και στις κόρες σου και στις γυναίκες των πιστών να κατεβάσουν από πάνω τους τα εξωτερικά τους ρούχα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για να γίνουν γνωστά και να μην γίνει κατάχρηση. (Κοράνι 33:59)

Οι νομοταγείς πολίτες των δυτικών χωρών ζουν όλο και περισσότερο κάτω από ένα δυσλειτουργικό σύστημα δύο επιπέδων που αναπτύσσεται εδώ και χρόνια. Οι δυτικοί πολίτες επέλεξαν να κάνουν τα στραβά μάτια στην πλήρη προδοσία των πολιτικών τους επιτρέποντας τη δωρεάν μετανάστευση για όλους. Οι μετανάστριες μουσουλμάνες που υπομένουν την καταπίεση και τη βία από τους άνδρες κηδεμόνες τους δεν έχουν καμία απολύτως φωνή. Είναι ανυπεράσπιστες, ανίσχυρες και περιθωριοποιημένες από τις κοινότητες τους. Τα κυρίαρχα μουσουλμανικά λόμπι τις αγνοούν, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες λειτουργούν για την προώθηση της ισλαμικής υπεροχής.

«Γερμανία: 2 άνδρες κατηγορούνται για τη δολοφονία της αδερφής τους», Associated Press, 28 Δεκεμβρίου 2021:

Οι Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν την Τρίτη ότι απήγγειλαν κατηγορίες φόνου σε δύο Αφγανούς αδελφούς για τη δολοφονία της αδερφής τους τον Ιούλιο, την οποία φέρεται να ήθελαν να τιμωρήσουν για τον δυτικό τρόπο ζωής της. Οι άνδρες, ηλικίας 26 και 22 ετών και ταυτοποιήθηκαν μόνο ως Sayed H. και Seyed H. σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες απορρήτου. Κατηγορούνται ότι παρέσυραν την 34χρονη αδερφή τους σε μια συνάντηση στο Βερολίνο στις 13 Ιουλίου, και στη συνέχεια την έπνιξαν, την στραγγάλισαν. και κόβοντας το λαιμό της. Οι εισαγγελείς της πρωτεύουσας κατηγόρησαν ότι πήραν ταξί σε έναν σταθμό αργότερα την ίδια μέρα με το σώμα της σε μια βαλίτσα, στη συνέχεια ταξίδεψαν στη Βαυαρία με τρένο και οδήγησαν σε τοποθεσία κοντά στο σπίτι του μεγαλύτερου αδελφού, όπου την έθαψαν. Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι οι άνδρες ήθελαν να τιμωρήσουν την αδερφή τους «για τον δυτικό τρόπο ζωής της, ο οποίος δεν αντιστοιχούσε στις αρχαϊκές ιδέες τους περί τιμής και ηθικής και στην εικόνα τους για τις γυναίκες», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε ανακοίνωσή τους. Συγκεκριμένα, πρόσθεσαν οι εισαγγελείς, δεν ήταν διατεθειμένοι να δεχτούν ότι μετά από βίαια επεισόδια είχε χωρίσει τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε στα 16 της….https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.