Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: Πατέρας και κόρη πέθαναν την ίδια ημέρα από κορονοϊό

Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα λόγω κορονοϊού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 74χρονος και η 48χρονη κόρη του από το χωριό Μύρκινο στις...







Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα λόγω κορονοϊού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 74χρονος και η 48χρονη κόρη του από το χωριό Μύρκινο στις Σέρρες έφυγαν από τη ζωή μέσα σε ένα 24ωρο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ήταν ανεμβολίαστοι και νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα και η μητέρα δίνει μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο.

Το χωριό πενθεί, καθώς η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό πατέρας και κόρη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη, η οποία, όπως λένε οι φίλες της, ήταν πάντα χαμογελαστή, γεμάτη καλοσύνη και θετική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι κοντά στο Μύρκινο Σερρών βρίσκεται και ο Μαυρόλοφος, όπου εκτυλίχθηκε άλλη μια οικογενειακή τραγωδία, με έναν 61χρονο και τον 28χρονο γιο του να πεθαίνουν από κορονοϊό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.