Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο στην Θεσσαλονίκη... Παραδόθηκε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος!

   Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στην αστυνομία...

  





Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στην αστυνομία, με δεδομένο ότι είχε κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψή του, έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν σήμερα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ’ έξω είχαν ήδη συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να καταγραφούν οι εικόνες της σύλληψής του από τις κάμερες κι έτσι επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τις Αρχές, υποσχόμενος ότι θα εμφανιστεί μόνος του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Μετά την κατάθεση και τη σύλληψή του και εφόσον ολοκληρωθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενδεχομένως να οδηγηθεί στις εισαγγελικές Αρχές σήμερα το απόγευμα.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του για να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.