Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρικιαστικό ΒΙΝΤΕΟ από την Τουρκία – Σέρνει την πρώην σύζυγό του στον δρόμο και τη σφάζει μπροστά στον κόσμο...!!!

Το απεχθές γεγονός που συγκλονίζει την Τουρκία συνέβη στην περιοχή Σαρκισλά του νομού Σεβάστειας, όπου ο Νετσμετίν Γ., 37 ετών, φαίνεται ν...





Το απεχθές γεγονός που συγκλονίζει την Τουρκία συνέβη στην περιοχή Σαρκισλά του νομού Σεβάστειας, όπου ο Νετσμετίν Γ., 37 ετών, φαίνεται να σέρνει τη σύζυγό του Μουζεγιέν Γ. και να την μαχαιρώνει καταμεσής του δρόμου.

Η φρίκη στην κάμερα

Η φρικιαστική σκηνή καταγράφεται από κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας και κάνει τον γύρο της Τουρκίας.

Ο Νετσμεττίν Γ. συναντά την πρώην σύζυγό του στον δρόμο και τσακώνεται μαζί της.

Την αρπάζει και τη σέρνει πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι τον τοίχο όπου ακουμπά την πλάτη του και εκεί αρχίζει να τη μαχαιρώνει.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά το μαχαίρι που κρατά στο δεξί χέρι του και τα χτυπήματα που της καταφέρνει.

Ευτυχώς, παρεμβαίνουν αμέσως αστυνομικοί, τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν.
Χτυπήματα σε τρία σημεία

Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Sivas Cumhuriyet όπου οι γιατροί διαπιστώνουν πως φέρει τραύματα στον καρπό, το στήθος και το συκώτι, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο χάρη στην άμεση παρέμβαση των αστυνομικών.

Ο πρώην σύζυγός της κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι, το οποίο έχει τρία παιδιά, είχε χωρίσει πριν έναν χρόνο.

Ωστόσο, η γυναίκα κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον δράστη και γι’ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει προστασία από την αστυνομία.

Μεταδίδεται, μάλιστα, από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι η επίθεση σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από τη Διοίκηση της Χωροφυλακής όπου είχε καταφύγει η Μουζεγιέν Γ. για να προφυλαχθεί από τον πρώην σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.