Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ - Θετική στον κορωνοϊό η Ρεπουμπλικανή ομογενής ομοσπονδιακή βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη

ΣΤΑΤΕΝ ΑΪΛΑΝΤ – Θετική στον κορωνοϊό διεγνώσθη η ομοσπονδιακή ομογενής βουλευτής, Μπρούκλιν και Στάτεν Αϊλαντ, Νικόλ Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με...





ΣΤΑΤΕΝ ΑΪΛΑΝΤ – Θετική στον κορωνοϊό διεγνώσθη η ομοσπονδιακή ομογενής βουλευτής, Μπρούκλιν και Στάτεν Αϊλαντ, Νικόλ Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με δήλωση στον «Εθνικό Κήρυκα» της υπεύθυνης επικοινωνίας του γραφείου της, Natalie Baldassarre.

Οπως ανέφερε, «μετά από ήπια συμπτώματα και ελαφρύ πυρετό, η βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία είναι εμβολιασμένη, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Αμέσως μετά τη διάγνωση, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι και νιώθει καλά, γεγονός που αποδίδει στο ότι έχει εμβολιαστεί.

Το γραφείο μας έχει ήδη ενημερώσει το γραφείο του κυβερνήτη, το γραφείο του δημάρχου και την FEMA ότι το Στάτεν Αϊλαντ και το Μπρούκλιν θα επωφεληθούν από τη δημιουργία επιπλέον χώρων διάγνωσης του ιού, για τη μείωση του χρόνου αναμονής.

Η βουλευτής συνεχίζει να προτρέπει τα άτομα να υποβληθούν σε εξετάσεις πριν ταξιδέψουν ή επισκεφτούν αγαπημένα πρόσωπα αυτά τα Χριστούγεννα».

Να σημειωθεί, ότι από τότε που έγινε διαθέσιμο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, η βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη, δήλωνε ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού, αλλά είναι κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Προσωπικά έχει βοηθήσει πάνω από 650 ψηφοφόρους της να κλείσουν ραντεβού με εμβόλια και να εμβολιαστούν, σε διάφορα ιατρικά κέντρα στην περιφέρεια της.

Σε επικοινωνία της Νικόλ Μαλλιωτάκη με την εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι αναρρώνει με ήπια συμπτώματα και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.