Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άντε ρε που κάνουν τέτοια... Τρίπολη: Αλλοδαποί πωλούσαν λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Βρέθηκαν περισσότερα από επτά κιλά καπνού και 2.300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων Οργανωμένη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων έκαναν στην Τρ...





Βρέθηκαν περισσότερα από επτά κιλά καπνού και 2.300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Οργανωμένη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων έκαναν στην Τρίπολη τρεις αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους μάλιστα βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Ωστόσο, το λαθρεμπόριο έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνες στα σπίτια τους.

Συνολικά, βρέθηκαν σε αυτά 144 συσκευασίες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους επτά κιλών και 200 γραμμαρίων και 2.300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συνελήφθησαν οι δράστες, ένας 29χρονος και δύο 30χρονοι στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 2.130 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχαν ήδη κάνει και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης ο οποίος τους άσκησε διώξεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα από κοινού, ενώ στον έναν 30χρονο απήγγειλε και την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και δρομολογεί την επαναπροώθησή του στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.