Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ! Βουλή: Κοντάρι Ελληνικής Σημαίας έπεσε στο κεφάλι υπαλλήλου την ώρα που γινόταν συζήτηση για τα εργατικά ατυχήματα

Ένα μικροατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στη Βουλή και ειδικότερα στην αίθουσα της Γερουσίας όταν μια σημαία… έπεσε στο κεφάλι ενός υπαλλή...





Ένα μικροατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στη Βουλή και ειδικότερα στην αίθουσα της Γερουσίας όταν μια σημαία… έπεσε στο κεφάλι ενός υπαλλήλου. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Πίσω από το προεδρείο υπάρχουν δύο σημαίες τοποθετημένες σε κοντάρια, η εθνική μας σημαία και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και στην Ολομέλεια. 

Εκείνη την ώρα στο χώρο συνεδρίασε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και μάλιστα στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Χρήστος Κατσώτης ο οποίος από σύμπτωση εκείνη την ώρα μιλούσε για τα εργατικά ατυχήματα, όταν ένας υπάλληλος πέρασε δίπλα από τη ελληνική σημαία, σκόνταψε στη βάση της και έπεσε στο κεφάλι του το κοντάρι.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά και για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε στη θέση του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.