Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... «Θεματοφύλακες»: Στη φυλακή τρεις από τους έντεκα – Οκτώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους!

  Στη φυλακή θα οδηγηθούν τρεις από τους έντεκα που κατηγορούνται για την πρωτοφανή επίθεση στον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αιγινίου την π...

 





Στη φυλακή θα οδηγηθούν τρεις από τους έντεκα που κατηγορούνται για την πρωτοφανή επίθεση στον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αιγινίου την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες προφυλακιστέοι κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας κάτοικος Ημαθίας 66 ετών και δύο ακόμη άνδρες 41 ετών.

Σε όλους τους υπόλοιπους επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να μην πλησιάσουν οποιαδήποτε σχολική μονάδα της χώρας, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Σε έναν άντρα και μία γυναίκα επιβλήθηκε επιπλέον η καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ

Η διαδικασία ήταν μαραθώνια. Οι έντεκα κατηγορούμενοι έφταναν τμηματικά στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης, ενώ οι απολογίες ολοκληρώθηκαν μετά από περίπου 10 ώρες.

Νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα δικαστήρια γονείς και εκπαιδευτικοί προκειμένου να υψώσουν ένα τείχος προστασίας σε μαθητές και δασκάλους του γυμνασίου Αιγινίου.

Απέναντι τους βρέθηκαν υποστηρικτές των συλληφθέντων, ενώ υπήρξαν εντάσεις και αψιμαχίες, οι οποίες εκτονώθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.