Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παραλίγο τραγωδία στη Φθιώτιδα, 44χρονος απειλούσε να σκοτώσει με καραμπίνα τη γυναίκα του και τον αδελφό της

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας κρατείται 44χρονος από χωριό της Φθιώτιδας με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Σύ...





Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας κρατείται 44χρονος από χωριό της Φθιώτιδας με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 44χρονος μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπίτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

Ο άνδρας κρατούσε μια καραμπίνα και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και τον αδελφό της. «Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα.

Χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο προτοπυ αποχωρήσει ο 44χρονος πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο κρατείται.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε επίσης ότι ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του.

«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία», λέει στο ίδιο μέσο ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης, ο οποίος ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενη βία, σε βάρος της γυναίκας, που εγινε συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.