Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων που προσπαθούσε να ζεσταθεί με μαγκάλι

Τραγωδία σημειώθηκε στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Οι...







Τραγωδία σημειώθηκε στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας 95 ετών και η σύζυγός τους 92 ετών, είχαν να δώσουν σημεία ζωής κάποιες ημέρες και βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο σπίτι τους σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως ο θάνατός τους να προήλθε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι που είχαν στο σπίτι τους προκειμένου να ζεσταθούν. Φως ωστόσο στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων είχαμε μια ακόμη τραγωδία με θύμα έναν 37χρονο που κάηκε ζωντανός ύστερα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμά του στο Ίλιον, όταν η ηλεκτρική κουβέρτα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί παρουσίασε βραχυκύκλωμα.

Στο σημείο έφτασε κλήθηκε άμεσα τόσο η Πυροσβεστική όσο και το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.