Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Παιδική Χαρά»... Στις φλόγες τυλίχτηκε κορβέτα που ναυπηγούνταν για το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό

Ένα πολεμικό πλοίο υπό ναυπήγηση τυλίχτηκε στις φλόγες σε ναυπηγείο της Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης, η φωτ...






Ένα πολεμικό πλοίο υπό ναυπήγηση τυλίχτηκε στις φλόγες σε ναυπηγείο της Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης, η φωτιά ξέσπασε την Παρασκευή στις 18.00 ώρα Ελλάδος, στη δεξαμενή Νο6 του ναυπηγείου και εκδηλώθηκε στο πάνω κατάστρωμα της υπό κατασκευή κορβέτας «Προβόνι», σε έκταση 80 τετραγωνικών μέτρων.


Όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου της υπηρεσίας ασθενοφόρων της πόλης, ως αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν ο τραυματισμός τριών ατόμων.

Η κατάσταση υγείας του ενός χαρακτηρίζεται ως μέτριας βαρύτητας, ενώ των υπολοίπων δυο ικανοποιητική.

Η Κεντρική Διεύθυνση του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ανακοίνωσε πως 89 πυροσβέστες και 22 οχήματα συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η κορβέτα σχεδιαζόταν να παραδοθεί στο Ρωσικό Ναυτικό στα τέλη του 2022.

Τα αίτια της πυρκαγιάς σε πολεμικό πλοίο στο ναυπηγείο «Severnaya Verf» δεν είναι ξεκάθαρα, καθώς την Παρασκευή δεν έγινε καμία εργασία στην κορβέτα.

Σύμφωνα με πηγές του Interfax, στο πλοίο δεν υπήρχε πλήρωμα, καθώς είναι υπό κατασκευή και υπό τον έλεγχο του εργοστασίου, ενώ δεν υπήρχαν ούτε όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.