Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαχαίρωσαν πατέρα και γιο που τους έπιασαν να κλέβουν το Ι.Χ. τους

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας κάτοικος περιοχής της Κάτω Αχαΐας και ο γιος του, όταν έπιασαν στα πράσα τέσσερις κακοποιούς οι οποίοι...







Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας κάτοικος περιοχής της Κάτω Αχαΐας και ο γιος του, όταν έπιασαν στα πράσα τέσσερις κακοποιούς οι οποίοι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, καθώς οι επίδοξοι κλέφτες δεν δίστασαν να τους τραυματίσουν με μαχαίρια!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε την επικείμενη κλοπή και έτρεξε να εμποδίσει τους δράστες, μαζί με το παιδί του. Όμως, δυο από αυτούς τους επιτέθηκαν με τα μαχαίρια και τους τραυμάτισαν με αυτά, ευτυχώς χωρίς να τους προκαλέσουν σοβαρά τραύματα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγουν.

Όμως, χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας από τους κακοποιούς ελληνικής καταγωγής, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ οι τρεις συνεργοί του αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.