Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πουλούσαν παράνομα μέσω διαδικτύου χάπια και αναβολικά στο εξωτερικό και πληρώνονταν με Bitcoin

Στην εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε παράνομα χάπια και αναβολικά μέσω διαδικτύου προχώρησαν οι αρχές. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, τα σκ...







Στην εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε παράνομα χάπια και αναβολικά μέσω διαδικτύου προχώρησαν οι αρχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, τα σκευάσματα πωλούνταν σε χώρες του εξωτερικού. Η Δίωξη Ναρκωτικών συνέλαβε για την υπόθεση τρία μέλη της σπείρας. Συγκεκριμένα, μέσα από δύο ιστοσελίδες διαφήμιζαν τα ψυχοφάρμακα και τα αναβολικά που διακινούσαν κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και τον Καναδά, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία.

Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα της ΕΡΤ, εμφανίζονται τα φαρμακευτικά σκευάσματα, και τα αναβολικά χάπια που διακινούσε παράνομα το κύκλωμα. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και οι πελάτες, πλήρωναν με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα την σπείρα, για να μην εντοπίζουν την διαδρομή του μαύρου χρήματος, οι αρχές.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών που εξάρθρωσε πριν περασμένη Δευτέρα το μεγάλο κύκλωμα, εντόπισε επιπλέον 59 δέματα με 10.000 παράνομα χάπια, στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», που είχαν προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά.

Δύο από τρία μέλη του είχαν συλληφθεί οδηγήθηκαν στην φυλακή. Πρόκειται για τον 63χρονο Έλληνα φαρμακοποιό, και τον 49χρονο Βούλγαρο υπαρχηγό ο οποίος ήταν και ο διαχειριστής των δύο ιστοσελίδων που δειγμάτιζαν τα φαρμακευτικά τους προϊόντα και αναβολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.