Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Ρεκόρ με 94.124 νέα κρούσματα σε μία ημέρα – Έκτακτη σύσκεψη και σκέψεις για νέα μέτρα

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί και η Γαλλία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα έξαρση της πανδημίας. Σήμερα, καταγράφηκε νέο αρνητικό ρ...







Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί και η Γαλλία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα έξαρση της πανδημίας. Σήμερα, καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, γεγονός που οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για την πανδημία τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα λήψης περαιτέρω μέτρων.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 94.124 νέα κρούσματα, ενώ ο αριθμός των νοσηλευομένων έφτασε σε υψηλό 7μηνου, στους 16.200.

Το τελευταίο 24ωρο, ακόμη 167 άνθρωποι πέθαναν από την Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 122.462 από την αρχή της πανδημίας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων βρίσκεται στα 8,98 εκατομμύρια, γεγονός που κατατάσσει τη Γαλλία στην 7η θέση στον κόσμο.

Νωρίτερα σήμερα, το Ελιζέ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα συγκαλέσει σύσκεψη για την Covid-19 τη Δευτέρα, στις 17.00 (ώρα Ελλάδας) και θα ακολουθήσει αμέσως η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.