Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ - Σκληρό Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία στην Γλυφάδα – Ο 51χρονος κατέσφαξε το θύμα με πάνω από 15 μαχαιριές

Ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ – καρέ το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα, φέρνει στο φως τ...







Ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ – καρέ το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι σκληρές εικόνες του οπτικού υλικού δείχνουν το μένος του δολοφόνου για το 66χρονο άνδρα, ο οποίος όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα το πρωί πήγε αμέριμνος για να ανοίξει το μαγαζί στο οποίο ιδιοκτήτρια είναι η μητέρα του δράστη.

Όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του newsit.gr, o 66χρονος άνδρας παρκάρει το αυτοκίνητο του δίπλα από το χρωματοπωλείο και κινείται με σταθερό βηματισμό προς την είσοδο του καταστήματος.

Μόλις θα βγάλει από την τσέπη του τα κλειδιά και θα πάει να ανοίξει την πόρτα, μπροστά του θα εμφανιστεί ο γιος της συντρόφου του. Ο 51χρονος θα σπρώξει τον μεγαλύτερο άνδρα, ενώ πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει ο δράστης θα αρχίσει να το καρφώνει με ένα μεγάλο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. Μάλιστα, το φονικό όπλο γυαλίζει ανατριχιαστικά μέσα στο σκοτάδι. Τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα, τα περισσότερα εκ των οποίων στην κοιλιά του θύματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας μετά το τέταρτο χτύπημα που θα δεχτεί από το φονικό όπλο που έχει στα χέρια του ο 51χρονος θα πέσει στο έδαφος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.