Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα... Γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφο της, αλλά έφαγε ΜΟΝΟ 4 χρόνια φυλακή και είναι ελεύθερη...!!!

Της επεβλήθη ποινή φυλάκισης 4 ετών και ενός μηνός με αναστολή - «Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την κόρη μου... Ήταν μεθυσμένος, πήγε να με...





Της επεβλήθη ποινή φυλάκισης 4 ετών και ενός μηνός με αναστολή - «Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την κόρη μου... Ήταν μεθυσμένος, πήγε να με πνίξει» ισχυρίστηκε η γυναίκα που είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών

«Δεν είχα πρόθεση να κάνω τέτοιου είδους κακό, αλλά ήθελα να προστατεύσω εμένα και την κόρη μου. Ήταν μεθυσμένος, πήγε να με πνίξει, πήρε ένα αντικείμενο ό,τι βρήκα και τον χτύπησα. Ήθελα να τον πονέσω, όχι να του αφαιρέσω τη ζωή…»

Με αυτά τα λόγια και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της απολογήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών για την ανθρωποκτονία που τέλεσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής σε βάρος του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσαν σχέση και είχαν από κοινού επιχείρηση σε νησί του Ιονίου.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το νησί τον Σεπτέμβριο του 2014 αναβίωσε χθες στην αίθουσα του Δικαστηρίου, με την γυναίκα που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών με αναστολή να «κερδίζει» την επιείκεια τακτικών και λαϊκών δικαστών, οι οποίοι την έκριναν ένοχη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βρασμό ψυχικής ορμής και παράνομη οπλοκατοχή.

Συνολικά, της επεβλήθη ποινή φυλακίσεως 4 ετών και ενός μηνός με αναστολή με δύο όρους, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της μια φορά το δίμηνο καθώς επίσης να είναι υπό επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής υπηρεσίας.

«Το Δικαστήριο σας αντιμετώπισε με μεγάλη επιείκεια, ανεστάλη η ποινή σας και από εδώ και πέρα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική, να κοιτάξετε τα παιδιά σας και την δουλειά σας», της είπε η πρόεδρος του ΜΟΕ Πάτρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.