Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη και η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε πρόσφατα σε χαρτόκουτα: Έκλεψε τη σύζυγο πρώην βουλευτή!

  Την εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ενημερώθηκαν για την κλοπή και βρήκαν πάνω της τα κλοπιμαία - Προ ημερών το 3 χρονών κοριτσάκι της...

 



Την εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ενημερώθηκαν για την κλοπή και βρήκαν πάνω της τα κλοπιμαία - Προ ημερών το 3 χρονών κοριτσάκι της είχε εντοπιστεί σε χαρτόκουτα στο πάρκο Θεοτοκόπουλου και η Αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα της



Παραμονή Χριστουγέννων απολάμβαναν τον καφέ τους στο Ηράκλειο, σε κεντρική καφετέρια της πόλης. 

Ο λόγος για πρώην βουλευτή και την σύζυγο του, οι οποίοι όπως αναφέρει το Cretalive.gr, δεν αντιλήφθηκαν ότι κάποιο …μακρύ χέρι είχε βουτήξει το πορτοφόλι από την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα της. Το αντιλήφθηκαν όταν πλέον ετοιμάζονταν να φύγουν και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι είδαν το σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας και αμέσως αναγνώρισαν τη γυναίκα με το …μακρύ χέρι.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του cretalive, για την 27χρονη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου. Η γυναίκα είναι μητέρα επτά παιδιών. Τότε είχε συλληφθεί ο άνδρας της ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και απασχολεί τακτικά τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε χρόνο ρεκόρ και βρήκαν πάνω της το πορτοφόλι με ακέραιο το ποσό που περιείχε, περίπου 1300 ευρώ, το οποίο και παραδόθηκε στην κάτοχο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.