Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πρώτο τοίχος για τα τουρκικά μαχητικά... Ο ρόλος των 39 ελληνικών Osa που πονοκεφαλιάζει τους Τούρκους

Ο Ελληνικός Στρατός επιχειρεί 39 συστήματα Osa τα οποία παρά την προχωρημένη… ηλικία τους αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα της ελληνικής α...







Ο Ελληνικός Στρατός επιχειρεί 39 συστήματα Osa τα οποία παρά την προχωρημένη… ηλικία τους αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο.

Τα 39 Osa θα είναι αυτά που θα αναλάβουν τον ρόλο της ματαίωσης αποστολής του πρώτου κύματος της επίθεσης των τουρκικών F-16.

Mπορεί τα Osa να μην είναι ικανά να ρίξουν ένα F-16 όμως μπορούν να το αναγκάσουν να αλλάξει πορεία, να βγει εκτός αποστολής και να κερδίσει η ελληνική αεράμυνα χρόνο αρκετών λεπτών για να λοκάρει επιτυχώς τους όποιους τουρκικούς στόχους θελήσει να καταρρίψει.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν την χρησιμότητα των μεθόδων «ματαίωσης αποστολής» γι αυτό και πονοκεφαλιάζουν ιδιαίτερα για τα ελληνικά Osa που τιμούν τα… γαλόνια τους.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησαν οι Ρώσοι αναφορικά με τις συχνές πτήσεις των τουρκικών Bayraktar κοντά στα ελληνικά νησιά.

Οι Ρώσοι τονίζουν πως τα τελευταία χρόνια, οι τουρκικές πτήσεις UAV έχουν γίνει πιο συχνές κατά μήκος των ακτών της Μικράς Ασίας καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να προσδιορίσουν τη θέση των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι Τούρκοι ξέρουν πως τα Osa-AKM είναι τα πρώτα που θα τους χτυπήσουν, γι αυτό το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξουν θα είναι οι καταστροφή αυτών (σ.σ. και τον TOR M1, τα οποία ρίχνουν F-16).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.