Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Αυτός είναι ο διοικητής που βρέθηκε με 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο

Μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα που προμήθευε με πλαστές ταυτότητες και έγγραφα μετα...







Μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα που προμήθευε με πλαστές ταυτότητες και έγγραφα μετανάστες, έτσι ώστε να γίνονται παράνομα οι ελληνοποιήσεις τους. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στο συγκεκριμένο κύκλωμα είχε απευθυνθεί και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη Νίκαια, έτσι ώστε να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε η εμπλοκή ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ήταν και διοικητής ΑΤ και διατηρούσε χρηματοκιβώτιο με 320.000 ευρώ, χρήματα που είχε αποκομίσει από την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος. Το όνομά του, όπως και των υπόλοιπων ένστολων που κατηγορούνται, δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του.


Ο διοικητής του ΑΤ που είχε συμμετοχή στο κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες.

Κύκλωμα επίορκων: Ποιο ήταν το όνομα που πήρε ο 35χρονος Αλβανός για να μην καταζητείται

Όπως έγραψε νωρίτερα το Newsbomb.gr, οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή σύνδεση δυο υποθέσεων που απασχόλησαν έντονα τον τελευταίο μήνα την Αστυνομία. Η πρώτη ήταν η δολοφονία του 35χρονου Αλβανού, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νίκαια, και η δεύτερη αυτή του κυκλώματος των πλαστών ταυτοτήτων και εγγράφων που χρησιμοποιούνταν για παράνομες ελληνοποιήσεις.

Το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στη Νίκαια, είχε προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και έγγραφα από το συγκεκριμένο κύκλωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ήταν καταζητούμενος με το πραγματικό, αλβανικό, του όνομα και μέσω των παράνομων εγγράφων που εξασφάλισε, παρουσιαζόταν πλέον ως Έλληνας με το όνομα Στέργιος Μαζνεβίδης. Το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, ωστόσο, έγινε η μαφιόζικη επίθεση στο βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια, με θύμα τον ίδιο.


Ο 35χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στη Νίκαια είχε πάρει πλαστά χαρτιά με ελληνικό όνομα.ΕΛ.ΑΣ.

Την υπόθεση ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα η Ασφάλεια, έχοντας πάρει καταθέσεις και από τον φίλο του θύματος που τραυματίστηκε και βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης. Οι πρώτες πληροφορίες λίγα 24ωρα μετά το συμβάν, ανέφεραν πως το θύμα είχε «ανοικτούς λογαριασμούς», ενώ τώρα υπάρχει η ανακάλυψη των πλαστών εγγράφων από το εν λόγω κύκλωμα.

Το πώς και αν συνδέεται η δολοφονία με τους συλληφθέντες για το κύκλωμα αυτό, θα διαπιστωθεί από τις Αρχές που σε κάθε περίπτωση έπεσαν πάνω σε μια απίστευτη σύμπτυξη δυο υποθέσεων, σε διάστημα 15 ημερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.