Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

26.12.2021 - 20:00121 Αποτάχθηκαν 10 χιλιάδες Τούρκοι αξιωματικοί-Αυτοί που πήραν τις θέσεις τους είναι πολύ χειρότεροι και φανατικοί ισλαμιστές!!!

Με τυφλή υπακοή στον σουλτάνο και κακή εκπαίδευση οι νέοι Τούρκοι στρατιωτικοί οι οποίοι είναι σε απόγνωση Μπορεί βάσει του τουρκικού υπουργ...







Με τυφλή υπακοή στον σουλτάνο και κακή εκπαίδευση οι νέοι Τούρκοι στρατιωτικοί οι οποίοι είναι σε απόγνωση

Μπορεί βάσει του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, να έχουμε σε ειδική ανακοίνωση χθες, συνολικά 24.256 στελέχη που έχουν αποταχθεί από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις από την 15η Ιουλίου 2016, ενώ συνεχίζεται, η διαδικασία για 1.185 άτομα, αλλά η ουσία είναι αλλού και αφορά την ποιότητα αυτών που έμειναν, αλλά και αυτών που εισήλθαν στην θέση τους, και εκεί υπάρχει χοντρό θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι 624 συνταγματάρχες, αντισυγματάρχες και ταγματάρχες, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αριθμού αξιωματικών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου παραιτήθηκαν λίγες μόνο ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τον μήνα Οκτώβριο 2021.

Επίσης, έχουμε ομαδικές παραιτήσεις ανωτάτων και ανωτέρων Τούρκων αξιωματικών, σηματοδοτώντας ένα νέο “κίνημα” αντίδρασης στα αυτοκτονικά σχέδια του Τούρκου προέδρου στην Συρία, αλλά και σε Αιγαίο/Κύπρο (και ας μην το παραδέχονται τα τουρκικά ΜΜΕ), εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.


«Ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί που είναι υπεύθυνοι για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία επιδιώκουν να παραιτηθούν εν μέσω κλιμάκωσης των εντάσεων στο Ιντλίμπ, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την πολιτική της Άγκυρας στη Συρία», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Τούρκος ειδικός Metin Gurkan.

Την ίδια ακριβώς στιγμή, πραγματικά τραγική εικόνα παρουσιάζουν οι Τούρκοι “Ευέλπιδες” σύμφωνα με σχετικό πρόσφατο βίντεο, από ελληνική ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο, κατά την διάρκεια κινήσεως τους με βήμα θυμίζοντας τουλάχιστον “σκορποχώρι” που λένε και στην πατρίδα μας.

Ηθικό πολύ χαμηλό, κινήσεις που φέρνουν στο νου μας τα οθωμανικά ασκέρια του 1800, παράστημα υπό του μηδενός, μας δείχνει ότι οι χιλιάδες πρώην σπουδαστές από τις τουρκικές στρατιωτικές σχολές, έχουν αντικατασταθεί, όχι από ισάξιους αλλά από πολύ χειρότερους υποψηφίους.

Το μόνο προσόν των νέων Τούρκων σπουδαστών των σχολών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εκτός από τα τυπικά προσόντα, είναι η αυστηρή προσήλωση στο ακραίο Ισλάμ και η τυφλή υπακοή στο καθεστώς Ερντογάν.

Πρόκειται για δύο “θανατηφόρους” συνδυασμούς, τα αποτελέσματα των οποίων θα τα δούμε σύντομα, αφού όλοι αυτοί οι νέοι Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ, γαλουχούνται να μισούν εκτός από τα γειτονικά κράτη και το ΝΑΤΟ και οτιδήποτε δυτικό εδώ και χρόνια.

Ενώ ο αριθμός των τουρκικών ταξιαρχιών καταδρομών αυξήθηκε σε 17, η ποιότητα των ανδρών της έχει πέσει κατακόρυφα, με όλα τα παρεπόμενα.

Ο Ερντογάν, όπως και πολλοί σαν και αυτόν στο παρελθόν αρέσκεται στους “μεγάλους αριθμούς”, στρατιωτών και μονάδων, καθώς και στην τυφλή υπακοή μαζί όμως με τα ισλαμικά ιδεώδη.

Μόνο που με αυτά τα “όπλα” δεν πρόκειται να κερδίσει κανέναν πόλεμο, ότι και να κάνει σε χώρες που διαθέτουν συγκροτημένες ένοπλες δυνάμεις, όπως η Ελλάδα, ενώ οι απώλειες επίλεκτων τουρκικών δυνάμεων, ειδικά στην Συρία είναι σημαντικές και αυξάνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Πρόκειται για μια νέα κάστα Τούρκων αξιωματικών, Υπαξιωματικών και στρατιωτών που εκπαιδεύονται εντατικά, στο όραμα με το όνομα “Γαλάζια πατρίδα” και το Οθωμανικό παρελθόν, οδηγούμενοι στην καταστροφή και τον όλεθρο, που θα παρουσιαστεί στην πρώτη “αναποδιά”, η οποία ΣΊΓΟΥΡΑ παραμονεύει παντού στο Αιγαίο για παράδειγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.