Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πάγωσα, φοβήθηκα πως θα με βίαζε» λέει η 25χρονη για τον εφιάλτη που έζησε με τον επιδειξία στο Μαρούσι

Ο διεστραμμένος δράστης ανοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της κοπέλας και, αφού αυνανίστηκε, ζήτησε μαντιλάκι για να σκουπιστεί - Το θύμα πε...







Ο διεστραμμένος δράστης ανοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της κοπέλας και, αφού αυνανίστηκε, ζήτησε μαντιλάκι για να σκουπιστεί - Το θύμα περιγράφει στο protothema.gr το συμβάν του τρόμου και τον δράστη

Το εφιαλτικό σκηνικό που έζησε το βράδυ του Σαββάτου έξω από πολυκατάστημα του Αμαρουσίου, με την επίθεση ενός περίεργου γεροδεμένου άνδρα με φόρμα και full face μαύρη κουκούλα ο οποίος άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα του αυτοκινήτου της και αφού αυνανίστηκε, στη συνέχεια της ζήτησε με αισθησιακη φωνή, μαντηλάκι για να σκουπιστεί, περιγράφει στο protothema.gr η 25χρονη υπάλληλος.

Η κοπέλα, ξεδιπλώνει όλα οσα τρομακτικά έζησε στις 21:40 όταν μετά την εργασία της στο εμπορικό, μπήκε στο αυτοκινητό της που είχε παρκάρει σε έναν χωματόδρομο στην οδό Γαλάτειας για να κάπνίσει ένα τσιγάρο πριν πάρει το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι της. Το θύμα, λεει στο protothema.gr οτι δέχθηκε να μιλήσει για το συμβάν του τρόμου «προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και προφυλαχθούν γυναίκες απο τέτοιου είδους αρρωστημένες καταστάσεις».

Η επίθεση

Ξεκινώντας την αφήγηση της η κοπέλα αναφέρει πως «στο σημείο που πάρκαρα, παρκάρουν πολλά οχήματα και οικογένειες με παιδάκια. Και δεν ήταν τόσο αργά. Εκείνο το βράδυ, μετά τη δουλειά μου, μπήκα στο αυτοκίνητο μου για να καπνίσω ενα τσιγάρο, γιατί δυστυχως ειμαι καπνίστρια. Ηταν γύρω στις 21:40. Δεν υπήρχε κανένας εκει γύρω. Ήμουν με σβηστά φώτα και κάποια στιγμή, κάποιος άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του συνοδηγού. Ήταν ένας τύπος γεροδεμένος, ψηλός, είχε όγκο. Ήταν σωματώδης και τον είδα να έχει κατεβασμένα τα παντελόνια του και να αυνανίζεται» περιγράφει η 25χρονη υπάλληλος και στις επόμενες γραμμές, αναφέρει τι της είπε ο μυστηριώδης ανώμαλος με την κουκούλα, που είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα full face. «Κοπελιά, μήπως έχεις ένα μαντηλάκι;» μου είπε. Τρελάθηκα. Άρχισα να τσιρίζω και προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη γιατι λέω «πάει, τωρα θα με βιάσει αυτός». Προσπάθησα να μείνω ήρεμη για να καταφέρω να τον απωθήσω. Διατήρησα τον έλεγχο του εαυτού μου, για να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Μάλιστα αυτός επέμενε μου είπε «έλα ρε μωρό, δώσε μου ένα μαντηλάκι. Πως κάνεις έτσι;». Τρελάθηκα. Του φώναζα «Οχι. Όχι σηκω φύγε! Τι ειναι αυτά; Ποιος είσαι; Σήκω φυγε!». Φώναζα φώναζα, αυτός δεν έφευγε και άρχισε να το κάνει πιο γρήγορα, αυτό που έκανε με πιο γρήγορη κίνηση του χεριού του και τότε πετάχτηκα στη θέση του συνοδηγού και τον απώθησα με το χέρι μου στο στομάχι. Δεν προέβαλε αντίσταση, ούτε ξαναήρθε. Έκλεισα την πόρτα και κλειδαμπαρώθηκα. Τον είδα να φεύγει με τα πόδια στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος».

Η περιγραφή

Το θύμα του περίεργου άνδρα περιγράφει τι ακριβως φορούσε «Φορούσε γκρί φούτερ με κουκούλα και δεν είχε μπουφάν. Οπότε είναι πολύ πιθανό ειτε να είναι κάτοικος της περιοχής, είτε να είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στο σημείο. Γιατί εκείνο το βράδυ έκανε κρύο. Ειναι πιθανότατα Έλληνας. Μιλούσε καθαρά ελληνικά και η φωνή του ήταν βαριά αισθησιακή. Δεν είδα το πρόσωπο του. Το έκρυβε με την κουκούλα και το full face. Σαν αυτο που φοράνε οι μηχανόβιοι, μέχρι τη μύτη. Το προσωπο του, το είδα ελάχιστα. Όμως πάγωσα στη θέα της πράξης που έκανε. Πήγα στην Αστυνομία και κατηγγειλα το συμβάν και απο όσο γνωρίζω δεν τον βρήκαν. Δεν πρέπει να είναι σεσημασμένος. Και μου είπαν οτι δεν υπήρχε κάποια άλλη καταγγελία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.