Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαύριο: Καταγγελία μυστήριο 24χρονου επιχειρηματία για αρπαγή και ληστεία από παρτιστάνοτες τους αστυνομικούς!

Ληστεία με θύμα 24χρονο επιχειρηματία, γόνο οικογένειας που διατηρεί βιοτεχνία ενδυμάτων στα νότια προάστια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δ...







Ληστεία με θύμα 24χρονο επιχειρηματία, γόνο οικογένειας που διατηρεί βιοτεχνία ενδυμάτων στα νότια προάστια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27.12.2021). Τι αναφέρει η καταγγελία του νεαρού για όσα έγιναν στο Λαύριο.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα όταν ο 24χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Λαύριο, αλλά μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ήρθε αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην αστυνομία, τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του αλλά και ένα ρολόι μάρκας Rolex.

Αλλά αυτά δεν ικανοποίησαν τους ληστές, που ζήτησαν περισσότερα από τον 24χρονο. Εκείνος τους είπε ότι θα τους έδινε κι άλλα λεφτά αλλά έπρεπε να ανέβει στο σπίτι του, αφού είχε κι άλλα μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο 24χρονος έπεισε τους δράστες να τον αφήσουν να ανέβει μόνος του στο σπίτι για να τους φέρει τα χρήματα. Και μόλις επέστρεψε με τα λεφτά, οι τρεις ληστές έφυγαν!

Αφού την επόμενη μέρα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία, ο 24χρονος επιχειρηματίας έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και όταν γυρίσει στην Ελλάδα ίσως κληθεί για νέα κατάθεση.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.