Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κωνσταντινούπολη: Έως 20 έτη φυλάκιση σε 16 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Η γενική εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζήτησε να καταδικαστούν σε κάθειρξη έως και 20 ετών, 16 άτομα που κατηγορούνται για κατασκοπεία υ...







Η γενική εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζήτησε να καταδικαστούν σε κάθειρξη έως και 20 ετών, 16 άτομα που κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών στην Τουρκία.

Στην εισήγησή της που ετοίμασε η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, επισημαίνεται ότι η κατηγορία την οποία αντιμετωπίζουν είναι «η διαρροή κρατικών μυστικών», η «υποκλοπή πληροφοριών σε βάρος της ασφάλειας του κράτους», «πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία υπέρ ξένης χώρας», «διακίνηση πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια για πολιτικά οφέλη» κλπ.

Στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι «οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών ήρθαν σε επαφή με άτομα παλαιστινιακής υπηκοότητας στην Τουρκία».

Σημειώθηκε ότι οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών χρησιμοποίησαν αυτούς τους ανθρώπους για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες οργανώσεων που ιδρύθηκαν στην Τουρκία από ξένους, ιδιαίτερα Παλαιστίνιους, και για να μάθουν για τις κινήσεις παλαιστινιακών ομάδων που αντιτίθενται στην ισραηλινή κατοχή.

Al ain.com
--
The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.