Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι μισθοφόροι έκοψαν 1905 ελαιόδεντρα στο κατεχόμενο Αφρίν

Με στόχο τον εκβιασμό των εντοπίων του κατεχόμενου Αφρίν και τον εκτοπισμό τους, οι μισθοφόροι της τουρκικής κατοχής έκοψαν ελαιόδεντρα στα...







Με στόχο τον εκβιασμό των εντοπίων του κατεχόμενου Αφρίν και τον εκτοπισμό τους, οι μισθοφόροι της τουρκικής κατοχής έκοψαν ελαιόδεντρα στα κατεχόμενα χωριά, για ξυλεία και πώληση τους στις τουρκικές αγορές.

Συγκεκριμένα, οι μισθοφόροι της ένοπλης ισλαμικής ομάδας «Αλ Χαμζάτ», που δουλεύουν για τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, απέκοψαν περίπου το 1905, ιδιοκτησία έξι πολιτών του κατεχόμενου χωριού Κεμάρ στην περιοχή Σιράουα.

Η ανείπωτη αυτή καταστροφή της γεωργικής περιουσίας είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους εντόπιους που δεν θέλουν να φύγουν από τα πάτρια εδάφη τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφονται ελαιώνες, στην κατεχόμενη από την Τουρκία, επαρχία της Συρίας.





Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγόρησαν την Παρασκευή, ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης από τις υποστηριζόμενες από την Τουρκία ομάδες της αντιπολίτευσης, ότι έκοψε 3.500 ελαιόδεντρα στο Αφρίν τις τελευταίες δέκα ημέρες (δημοσίευμα στις 20 Οκτωβρίου 2021)- North Press Agency

Σύμφωνα με την πηγή, 600 ελαιόδεντρα ανήκουν στον πολίτη Σαχίν Νάμπο, 350 δέντρα στον Ιζάτ Ρασίντ Νάμπο, 150 δέντρα στον Μουτζαχίντ Νάμπο, 150 δέντρα στον Νιντάλ Τζάμο Νάμπο και 400 δέντρα στον Σαΐντ Σόμπχι Χουσεΐν, ενώ το όνομα του έκτου ατόμου δεν ήταν γνωστό.

Hawar News Agency

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.