Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! 19 Ιανουαρίου τα Rafale στην Ελλάδα... Έχει κλείσει και η τελετή παραλαβής στην Τανάγρα!

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου η παραλαβή των πρώτων έξι υπερσύγχρονω...







Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου η παραλαβή των πρώτων έξι υπερσύγχρονων γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale που προμηθεύτηκε η χώρα μας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερώσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο πως θα βρίσκεται κι αυτός εκείνη την ημέρα στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας από τη στιγμή που θα το επιτρέψει το πρόγραμμά του.

Παράλληλα στην τελετή παραλαβής θα βρίσκεται και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και μια σειρά άλλων ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκείνες τις ημέρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα και μια σειρά από Γάλλους αξιωματούχους καθώς επίσης και εκπρόσωποι της εταιρείας Dassault Aviation. Θυμίζουμε ότι συνολικά έχουμε παραγγείλει 24 γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία θα έρχονται σταδιακά ανά εξάδες μέχρι την άνοιξη του 2023 βάσει του σχετικού χρονοδιαγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.