Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Τουρκία – Αποκεφάλισε με μπαλτά 18χρονο φοιτητή σε εστία Επιστήμης και Πολιτισμού

Μάγειρας που εργαζόταν σε ιδιωτική φοιτητική εστία στην Αττάλεια της Τουρκίας σκότωσε τον 18χρονο φοιτητή Μεχμέτ Τουγρούλ, εργαζόμενο επίση...







Μάγειρας που εργαζόταν σε ιδιωτική φοιτητική εστία στην Αττάλεια της Τουρκίας σκότωσε τον 18χρονο φοιτητή Μεχμέτ Τουγρούλ, εργαζόμενο επίσης της εστίας, αποκεφαλίζοντάς τον με μπαλτά.

Εβαλε το κεφάλι στο νεκρό σώμα

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη προχθές Τρίτη το μεσημέρι στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού (γνωστού ως Alimder) της Αττάλειας.

O 38χρονος δράστης Ιχσάν Γκιουνέι αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Πυροβόλησα τον Ντατζάλ».

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV ότι το Ιδρυμα Alimder ήταν στενά συνδεδεμένο με το Aziz Mahmut Hüdayi, το οποίο διοικείται από τη θρησκευτική αίρεση του Erenköy.

Ο 18χρονος φοιτητής (αριστερά) και κόσμος συγκεντρωμένος έξω από τον χώρο τέλεσης του εγκλήματος (φωτογραφία duvarenglish.com)

Ο Μεχμέτ Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Akdeniz, και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.


Αγνωστα τα κίνητρα

Ενας από τους φοιτητές που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε ξεκινήσει πριν λίγο την εργασία του στον κοιτώνα, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αττάλειας.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας.

Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.