Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

17 χρονος Σομαλός στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλει ότι τον βίασαν οι φίλοι του στη μέση του δρόμου!

Μπροστά σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ βρίσκονται από χθες οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορ...







Μπροστά σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ βρίσκονται από χθες οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένα ανήλικο αγόρι από την Σομαλία κατήγγειλε τον βιασμό του από δύο φίλους του, ηλικίας 16 και 18 ετών, και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρία αγόρια που διαμένουν σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων παιδιών στην Αθήνα το βράδυ των Χριστουγέννων πήγαν παρέα, στο Πάρκο Ελευθερίας. Όπως κατέθεσε το 17χρονο αγόρι, που κατήγγειλε τον βιασμό, κατανάλωσαν όλοι μαζί ποσότητα αλκοόλ.

Εξιστορώντας τον εφιάλτη που έζησε, περιέγραψε ότι τα δύο αγόρια ξαφνικά τον ακινητοποίησαν, τον φίμωσαν και τον οδήγησαν σε απόμερο σημείο του πάρκου. 

Ο ανήλικος προσπάθησε να ξεφύγει, οι δύο δράστες όμως του κρατούσαν τα χέρια και τον κρατούσαν ακίνητο. Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί στις αρχές τον κακοποίησαν σεξουαλικά και οι δύο.

Το 17χρονο αγόρι την επόμενη ημέρα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στον ψυχολόγο της δομής, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν. Οι υπεύθυνοι της δομής τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο και παράλληλα ενημέρωσαν το τμήμα ανηλίκων.

Ο 18χρονος και ο 16χρονος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία ανηλίκων. Το ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι, με βάση την κατάθεση του αγοριού που έπεσε θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο και μάλιστα από τα δύο αγόρια που έχουν ήδη συλληφθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.