Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... Σκληρό βίντεο με 14χρονο να πυροβολεί εξ επαφής ληστή σε πιτσαρία των ΗΠΑ...

Την στιγμή που ένας έφηβος πυροβολεί έναν ληστή μέσα σε πιτσαρία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έχει καταγράψει η κάμερα του καταστήματος. Το αιμα...



Την στιγμή που ένας έφηβος πυροβολεί έναν ληστή μέσα σε πιτσαρία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έχει καταγράψει η κάμερα του καταστήματος. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε οικογενειακή πιτσαρία στις 9 Δεκεμβρίου.

Τρεις ληστές μπούκαραν πρώτα σε φαρμακείο της περιοχής και στη συνέχεια ο ένας μπήκε στην πιτσαρία. Στο βίντεο φαίνεται ο ληστής να φτάνει πάνω από το ταμείο και να προσπαθεί να πάρει από τον υπάλληλο τα χρήματα.

Τότε εμφανίζεται ο 14χρονος γιος του ιδιοκτήτη της πιτσαρίας, ο οποίος βγάζει όπλο και πυροβολεί εξ επαφής τον ληστή στο πρόσωπο. Παρόλα αυτά κατάφερε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν από τα ίχνη αίματος σε έναν σταθμό του μετρό, τρία τετράγωνα μακριά. Στη συνέχεια ο άντρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Υπήρχαν χρήματα στο πάτωμα και σπασμένα γυαλιά από το κατάστημα, αλλά και μεγάλη ποσότητα αίματος», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Φιλαδέλφεια. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο συνεργών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.