Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: «Δίδυμο» αλλοδαπών άνοιξε 12 σπίτια μέσα σε τέσσερις μήνες

Δυο αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους είναι ήδη στην φυλακή, είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας, από τον περασμένο...







Δυο αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους είναι ήδη στην φυλακή, είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας, από τον περασμένο Αύγουστο ως τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα, είχαν διαπράξει έξι κλοπές και άλλες έξι απόπειρες με λεία χρήματα, εργαλεία, ρούχα, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4.500 ευρώ.

Το «δίδυμο» επέλεγε ως στόχους σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και εισέβαλαν στο εσωτερικό παραβιάζοντας τα παράθυρα με αιχμηρά αντικείμενα. Έτσι, διέπραξαν δυο κλοπές και δυο απόπειρες στη Δίβρη, μια κλοπή και δυο απόπειρες στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, τρεις κλοπές στις περιοχές των Καμένων Βούρλων, της Αγίας Τριάδας και του Λιμογαρδίου και δυο απόπειρες κλοπής στις περιοχές του Νεοχωρίου Δομοκού και του Φραντζόμυλου. Από την Ασφάλεια Λαμίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές και φθορές κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένες και σε απόπειρα.

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς είχε συλληφθεί στις 25 Νοεμβρίου στην Εύβοια από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αλιβερίου, όταν έκλεψε από ένα σπίτι ένα ανδρικό μπουφάν, μία γυναικεία τσάντα και τρεις συσκευές.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας διαπίστωσε ότι είχε διαπράξει άλλες... 35 διαρρήξεις, 26 σε περιοχές της Βοιωτίας, οκτώ στην Εύβοια και μια στη Φθιώτιδα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας για κλοπή, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Έτσι, οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης όπου εκτίει την ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.