Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι όμως υπάρχει... Κορονοϊός: Το ελληνικό νησί που έπιασε το 100% στον εμβολιασμό

  Μπορεί η Ελλάδα ήδη από το περασμένο καλοκαίρι να μην έχει πιάσει τον στόχο που έθεσε για εμβολιασμού του πληθυσμού, αλλά υπάρχει ένα ελλ...

 





Μπορεί η Ελλάδα ήδη από το περασμένο καλοκαίρι να μην έχει πιάσει τον στόχο που έθεσε για εμβολιασμού του πληθυσμού, αλλά υπάρχει ένα ελληνικό νησί που τον ξεπέρασε. Είναι η Κίναρος.

Η Κίναρος έφτασε μέσα σε μια μέρα από το μηδέν στο 100% και ο λόγος είναι ότι έχει μία μόνο κάτοικο. Η κυρά Ρηνιώ εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες την επιθυμία να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έτσι κινητοποιήθηκε ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραϊσκος.

Μια κινητή μονάδα εμβολιασμού έφτασε στην Κίναρο και η κυρά Ρηνιώ έκανε το εμβόλιο. «Πήγαμε με το ταχυδρομείο, που πηγαίνει κάθε δεκαπέντε ημέρες στο νησί, με αρκετό καιρό, με τον γιατρό, τη νοσοκόμα και την εμβολιάσαμε. Όλα πήγαν καλά», όπως είπε ο δήμαρχος Λευτέρης Καραϊσκος.

Η κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο

Από την άλλη, η κυρά Ρηνιώ, θα ήταν ίσως η μόνη στην Ελλάδα που θα είχε δικαιολογία να μην κάνει το εμβόλιο: Αφού ως μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τότε είχε χρειαστεί να σηκωθεί ελικόπτερο Super Puma και τελικά εντοπίστηκε σώα. Φέτος έκανε και το εμβόλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.