Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο φίλτατος Κανάκης είναι 1.000% σίγουρο πως γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», λέει πρώην συνεργάτης τους

Η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ και πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα κατακεραυνώνει τον παρουσιαστή Η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου, στέ...







Η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ και πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα κατακεραυνώνει τον παρουσιαστή

Η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ και πρώην συνεργάτιδα των «Ράδιο Αρβύλα» κατακεραυνώνει τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως γνώριζε για τη δικαστική περιπέτεια του συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτοπούλου.

«Κάτι περιμέναμε για τον Στάθη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε από όσους εργάζονταν στην εκπομπή ότι υπήρχαν αντιδράσεις κατά του Στάθη από αρκετές κοπέλες, αλλά προφανώς δεν του έδιναν σημασία. Με στεναχωρεί όλη αυτή η ιστορία που συνέβη. Ταπεινή μου άποψη, ότι αποκλείεται να μην το ήξεραν οι υπόλοιποι “Ράδιο Αρβύλα”. Για τον Γιάννη Σερβετά δεν έχω να πω, παρά τα καλύτερα λόγια, δεν ξέρω ο Γιάννης αν το ήξερε τι θα έκανε, όπως και ο Κιούσης. Αλλά ο φίλτατος Αντώνης Κανάκης είμαι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε. Διότι έκαναν και παρέα. Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός δουλειάς, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα. Να τον συνετίσεις κάπως. Αποκλείεται να μην ήξερε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Αντώνης ήξερε. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με το “Ράδιο Αρβύλα”, εννοώ είναι πολλά χρόνια ως εκπομπή. Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά», είπε η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.