Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ στις ΗΠΑ... ΑΠΙΣTΕYΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - Χτύπησαν Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στο Ουινσκόνσιν... Πολλοί Νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες από «εισβολή» αυτοκινήτου~!!

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ... Ξημερώματα Ελλάδος ο αρχηγός της αστυνομίας της Waukesha, Dan Thompson, δήλωσε ότι η αστυνομί...





ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...



Ξημερώματα Ελλάδος ο αρχηγός της αστυνομίας της Waukesha, Dan Thompson, δήλωσε ότι η αστυνομία συνεργάζεται με το γραφείο του ιατροδικαστή για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία των θανάτων -- και δεν θα δημοσιοποιήσει τον αριθμό των νεκρών μέχρι να ειδοποιηθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς.

Η εςπίθεση έγινε περίπου στις 1πμ ώρα Ελλάδος... Οι αρχές εντόπισαν ένα όχημα που φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό και οι ανακριτές αναζητούν τον οδηγό του - Η έρευνα είναι σε εξέλιξη

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν -ενώ τουλάχιστον ένας είναι νεκρός- όταν ένα αυτοκίνητο διέσχισε με ταχύτητα μια χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Γουκέσα του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ, την Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στις 4:39 μ.μ. τοπική ώρα, ένα κόκκινο SUV μπήκε με ταχύτητα στην χριστουγεννιάτικη παρέλαση της πόλης και χτύπησε αρκετούς ανθρώπους, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Γουκέσα, Νταν Τόμσον.

Οι αρχές εντόπισαν ένα όχημα που φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό και οι ανακριτές αναζητούν τον οδηγό του, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.