Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΝΑΙ... Ομοφυλόφιλη και αρραβωνιασμένη η τραγουδίστρια Sophia Urista που... ούρησε πάνω στο πρόσωπο του θαυμαστή της

Τα τελευταία 5 χρόνια είναι ζευγάρι με την γυμνάστρια Jess King - Αρραβωνιάστηκαν το 2020 - Το τραγούδι της Sophia Urista, Everything About...







Τα τελευταία 5 χρόνια είναι ζευγάρι με την γυμνάστρια Jess King - Αρραβωνιάστηκαν το 2020 - Το τραγούδι της Sophia Urista, Everything About You έχει γραφτεί για την αγαπημένη της, η οποία και πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ

Αν και αρχικά θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι η Sophia Urista της μπάντας Brass Against είναι μία γυναίκα με «περίεργα» γούστα και προτίμηση τους άνδρες, μία αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαρτυρά το αντίθετο.

Η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη από το αξέχαστο show που έδωσε στην συναυλία της στη Φλόριντα, όταν και ούρησε πάνω στο πρόσωπο ενός θαυμαστή της, όχι μόνο είναι ομοφυλόφιλη, αλλά έχει και σοβαρή σχέση εδώ και έξι περίπου χρόνια με την γυμνάστρια Jess King.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους και δείχνουν πως κάθε άλλο παρά κρυφή κρατάνε την σχέση τους.

Όπως αναφέρει γερμανικό ρεπορτάζ του Bild, οι δύο γυναίκες πήγαν την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω το 2020, όταν και αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και να ζήσουν πλέον, κάτω από την ίδια στέγη.

Σε δήλωσή της η γυμνάστρια Jess King είχε πει για την αγαπημένη της: «Όταν συναντήσει κανείς την Sophia, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, από το να καταλάβει και να παραδεχτεί αμέσως πόσο υπέροχη είναι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.