Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι στα κάγκελα... Ο υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση των SDF (Κούρδοι Συρίας)

Η επίσημη ιστοσελίδα των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) μετέδωσε ότι, «ο Ανώτατος Διοικητής των Συριακών Δημοκρ...







Η επίσημη ιστοσελίδα των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) μετέδωσε ότι, «ο Ανώτατος Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Μαζλούμ Αμπντί, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον κ. Ίθαν Γκόλντριτς (Ethan Goldrich), αναπληρωτή Βοηθ. υπουργό Εξωτερικών για Υποθέσεις Εγγύς Ανατολής».

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση για τις πρόσφατες καταστάσεις στη Συρία και την περιοχή.

Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ τόνισε τη σημασία της διατήρησης της συμφωνίας αποκλιμάκωσης και κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή και γενικότερα στη Συρία και της συνέχισης των προσπαθειών για την επίτευξη της διαρκούς ήττας του Daesh (Ισλαμικού Κράτους).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης οι δυσκολίες στην ασφάλεια, οι οικονομικές δυσκολίες στη βόρεια και ανατολική Συρία και τρόποι αύξησης της ανθρωπιστικής βοήθειας για να ξεπεραστούν οι επιπτώσεις του πολέμου και να ενισχυθούν οι υποδομές και η οικονομική ανάπτυξη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.