Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκαλεί τις ΗΠΑ ο Ερντογάν: Θα κρατήσουμε τους S-400, θα φτιάξουμε και αεροπλανοφόρο με τους Ισπανούς

    Διαφορετικές... εξοπλιστικές λύσεις ψάχνει εναγωνίως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η «πόρτα» των ΗΠΑ παραμένει κλειστή, λόγω της...

   







Διαφορετικές... εξοπλιστικές λύσεις ψάχνει εναγωνίως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η «πόρτα» των ΗΠΑ παραμένει κλειστή, λόγω της αγοράς του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε νέο «παραμύθι» που εξιστορεί, κάνει λόγο για αγορά ισπανικού αεροπλανοφόρου και υποβρυχίων, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας.

Με προκλητικό τόνο ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, «με τη Ρωσία συμφωνήσαμε στην κοινή παραγωγή ανταλλακτικών για τους S-400, αλλά... δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες γιατί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν συμφωνήσαμε να μην πούμε περισσότερα».

Αναφορικά με το ισπανικό αεροπλανοφόρο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Άγκυρα με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, «θα ναυπηγήσουμε και αεροπλανοφόρο και υποβρύχια με τους Ισπανούς».

Σημειώνεται ότι ενόψει της νέας γερμανικής κυβέρνησης συνασπισμού φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στην προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων, καθώς τίθεται θέμα ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε την Τετάρτη για άλλη μια φορά την Άγκυρα να μη διατηρήσει τους S-400.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.