Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κανένας δεν θα μας πει τι θα κάνουμε με τους S-400, είναι θέμα κυριαρχίας μας», λέει ο Μπαχτσελί

Το θέμα των S-400 εμπίπτει στην κυριαρχία μας και δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να δώσει κατεύθυνση προς την Τουρκία σε αυτό ...







Το θέμα των S-400 εμπίπτει στην κυριαρχία μας και δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να δώσει κατεύθυνση προς την Τουρκία σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο ηγέτη του τουρκικού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “είναι σημαντικό να τονίσουμε το ΝΑΤΟ και τη στρατηγική εταιρική σχέση. Η καταστροφή των γεφυρών μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ είναι εναντίον των δύο χωρών”.

Για τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “είναι σημαντικό για εμάς να συμφωνήσουμε με τον Μπάιντεν για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε μια συνάντηση 1 ώρας και 10 λεπτών. Η Τουρκία είναι μια χώρα περιζήτητη για τη φιλία της”.

“Αν οι ΗΠΑ δεν το ξέρουν, επιτρέψτε μου να σας πω, ότι η Τουρκία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα περισσότερο από αυτές. Το κράτος δικαίου επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Το ζήτημα των S-400, από την άλλη πλευρά εμπίπτει στην κυριαρχία μας. Δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να δώσει κατεύθυνση προς την Τουρκία σε αυτό το θέμα.

 Αποκρυπτογραφήθηκαν οι λογαριασμοί όσων κράτησαν σημειώσεις για το αν θα συναντηθούν ή όχι ο κ. Ερντογάν και ο Μπάιντεν και όσων άκουσαν τις δηλώσεις των ΗΠΑ και όχι τις δηλώσεις του κ. Ερντογάν. Η υποχώρηση της Τουρκίας, ο συμβιβασμός των εθνικών της θέσεων σημαίνει οπισθοδρόμηση στον ιστορικό αγώνα. Αυτό είναι ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.