Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Nοσοκομείο Παπανικολάου: Απίστευτο συμβάν - «Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε»

Ένα απίστευτο συμβάν αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, καθώς όπως είπε, ασθενή...







Ένα απίστευτο συμβάν αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, καθώς όπως είπε, ασθενής που χρειαζόταν οξυγόνο «πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε».

«Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω. Προφανώς είχε ακούσει κάποιες "συμβουλές"» είπε ο ίδιος. Ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο και για «ηθικούς αυτουργούς» της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία. Όπως υπογράμμισε, προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές, ενώ υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς.

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακά. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και τέσσερις εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο, πλέον «είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορονοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν, πιέζουν και ξεγελούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.