Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα τελευταία μηνύματα της νεκρής πλέον 51χρονης με τον επόπτη υγείας που της έλεγε «Υπέγραψε και φύγε... Μη δεχθείς»... Και πέθανε...

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών που αρνούνται τη διασωλήνωση στα νοσοκομεία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η 51χρονη Π...





Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών που αρνούνται τη διασωλήνωση στα νοσοκομεία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η 51χρονη Πασχαλίνα από τη Θεσσαλονίκη η οποία δυστυχώς και κατέληξε από τον κορωνοιό.

Η γυναίκα, αρνητής του κορωνοιού, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου συνομιλούσε μέσω Facebook με επόπτη υγείας ο οποίος φέρεται να την καθοδηγούσε μέσω μηνυμάτων.

Οι συνομιλίες τους είναι χαρακτηριστικές:

Πασχαλίνα: Κύριε Τ... Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική...

Επόπτης: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη»

Πασχαλίνα: «Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω».



Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο και ο επόπτης υγείας ο οποίος δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί αλλά δεν μπορεί να της πει γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει λες και είναι γιατρός!




Προκαλούσε μέσω Facebook ο επόπτης: «Οι φονιάδες θα πληρώσουν - Πουλημένοι γιατροί, τροποποιούν το DNA»

Aίσθηση προκαλούν, παράλληλα, πλήθος αναρτήσεων του επόπτη στο Facebook, ο οποίος κάνει λόγο για «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» με τα εμβόλια.

«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» ανέφερε αρχικά.



Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος άνθρωπος, επανήλθε αναφέρθηκε σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να τροποποιήσουν το DNA τους: «Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».

Σε άλλη του ανάρτηση κι αφού το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους: «Μαθαίνω από φίλους, ότι η έκπτωτη 4η εξουσία της δημοσιογραφιας, ασχολείται μαζί μου, κι εμφανίζουν την φάτσα μου με μοζαικ.
Γιατι αραγε; φοβούνται; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Δεν έχω τηλεόραση και δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν πει ούτε βρίσκω κάτι στο ιντερνετ.
Μόλις ενημερωθώ θα απαντήσω από αυτό το προφιλ.
Αν κάποιος μπορεί να ανεβάσει σχετικά βίντεο θα με διευκόλυνε»


«Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία», της έλεγε στο Facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.