Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιάσε ΔΥΟ μάστορα για ώρα ανάγκης... FNX-45 TACTICAL... Αυτό είναι το πιο ελαφρύ 45ΑΡΙ...

Μου ζήτησαν πρόσφατα να δώσω τη γνώμη μου για το FNX-45 Tactical έτσι έχω μαζέψει μερικές από τις σκέψεις μου και θα ήθελα να τις μοιραστώ ...




Μου ζήτησαν πρόσφατα να δώσω τη γνώμη μου για το FNX-45 Tactical έτσι έχω μαζέψει μερικές από τις σκέψεις μου και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Όταν για πρώτη φορά σήκωσα αυτό το όπλο, αρχικά σκέφτηκα, "Ουάου, είναι πραγματικά ελαφρύ!» Ποτέ δεν βλάπτει το μικρό βάρος σε ένα πιστόλι, ειδικά όταν κάνεις ασκήσεις τόσο με το δυνατό όσο και με το αδύναμο χέρι. Το πλαίσιο του πιστολιού είναι κατασκευασμένο από πολυμερές και έχει μια ιδιαίτερης υφής λαβή, σχεδόν όπως το Glock 22 RTF, αλλά λίγο πιο εμφανή.




Το κλείστρο του πιστολιού είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με αυλακώσεις στο μπροστινό και το πίσω μέρος (άλλο ένα συν για μένα) και δίνει την τραχιά επιφάνεια που χρειάζεται κανείς για να το πιάσει καλά σε διαφορετικές περιπτώσεις όπως κατά την εκτέλεση ενός γρήγορου ελέγχου, άσκησης εμπλοκής, θεραπείας εμπλοκής, επαναγέμισης κλπ 

Εξετάζοντας στην κορυφή του κλείστρου τα σκοπευτικά, ήμουν πολύ ευτυχής να δω τα ψηλά σκοπευτικά με τις τρεις τελείες.Κατά τη γνώμη μου, θεωρώ ότι είναι ευκολότερο να ευθυγραμμίσεις τα σκοπευτικά στον στόχο με τις τρεις τελείες, και αν είναι και ψηλά έχεις τη δυνατότητα να τα εντοπίσεις ταχύτερα χρησιμοποιώντας την περιφερειακή σου όραση κατά την σκόπευση.

Το πιστόλι είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σφυρηλατημένη κάννη 5.3 ιντσών με σπείρωμα στο τέλος που σας επιτρέπει να προσθέσετε σιγαστήρα.

Έχοντας ρίξει περίπου 500 βολές με αυτό σε μια περίοδο περίπου 2 ωρών, ολοκλήρωσα την μέρα, χωρίς πόνους στο χέρι και στον καρπό που συνήθως συνοδεύουν κατά τέτοιο πλήθος βολών με διαμέτρημα 0.45. Αυτό οφείλεται στην μικρή απόσταση μεταξύ της κάννης και του πλαισίου του πιστολιού.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτό το όπλο, είναι τα αμφιδέξια χειριστήρια για την ασφάλεια, την απελευθέρωση του κλείστρου αλλά και της γεμιστήρας.

Συνολικά, απολαύσα τις βολές με αυτό το όπλο, καθώς είναι πρακτικό για χρήση σε κοντινές αποστάσεις, αλλά και η αισθητή ανάκρουση του πιστολιού είναι εξαιρετική λαμβάνοντας υπόψη ότι ρίχνεις με 45άρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.