Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα – Κορονοϊός: Πριν πεθάνει μου είπε «εμβολιαστείτε γιατί εγώ έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου»

Ο κορονοϊός στοίχισε τη ζωή στον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου. Τα τελευταία του λόγια προκαλούν αίσθησ...







Ο κορονοϊός στοίχισε τη ζωή στον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου. Τα τελευταία του λόγια προκαλούν αίσθηση…

Το απόγευμα της Παρασκευής (12-11-2021) άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου Γιώργος Χατζής σε ηλικία 51 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δυο τους αγόρια ηλικίας 5 και 15 ετών.

Ο Γιώργος Χατζής είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας επιπλοκών που του δημιούργησε ο Covid. Διακομίστηκε στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στη Λαμία.

Συγκλονίζει μιλώντας στο Star ο ξάδελφος του, πρόεδρος της Κοινότητας του Νέου Κρικέλλου Δημήτρης Χαντζής. Εξηγεί πως ο Γιώργος από αρνητής του εμβολίου λίγο πριν πεθάνει του ζήτησε να πει σε όλους να εμβολιαστούν για να σωθούν ζωές.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει o κ. Δημήτρης στο μικρόφωνο του Star K.E. o 51χρονος πίστευε πως πρόκειται για μια απλή γρίπη. Τελικά νόσησε όλη του η οικογένεια και η σύζυγος με βαριά συμπτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.