Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι κατά γυναικών στο μετρό της Κωνσταντινούπολης [βίντεο]

Άνδρας εισέβαλε σε συρμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη και απείλησε δύο γυναίκες με μαχαίρι, με το βίντεο της επίθεσης να γίνεται viral σ...







Άνδρας εισέβαλε σε συρμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη και απείλησε δύο γυναίκες με μαχαίρι, με το βίντεο της επίθεσης να γίνεται viral στο διαδίκτυο και να προκαλεί αντιδράσεις στην Τουρκία για το ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

Στο βίντεο, ο άνδρας ονόματι, Εμρά Γιλμάζ, φαίνεται να διαπληκτίζεται αρχικά με μια γυναίκα, την οποία απειλεί με ένα μαχαίρι ψωμιού. Στη συνέχεια μια δεύτερη γυναίκα εμφανίζεται προκειμένου να απωθήσει τον άνδρα, ο οποίος ακούγεται να την απειλεί πως θα της «κόψει το πρόσωπο»

Ευτυχώς, οι δύο γυναίκες παραμένουν εντός του συρμού, αφού κλείσουν οι πόρτες, με τον παράφρονα άνδρα να μένει στην αποβάθρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε σταθμό του μετρό της Κωνσταντινούπλης και το βίντεο έκανε τον γύρο των social media.

Συνελήφθη ο δράστης

Το πρωί της Πέμπτης, άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν στο σπίτι του Γιλμάζ και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της απειλής χρήσης όπλου, της απόπειρας τραυματισμού και της πρόκλησης φόνου και πανικού σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές και τον βαραίνουν τουλάχιστον 20 διαφορετικά ποινικά αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.